Yhteydenotto

Kielentarkistus A-teksti
Kaisa Karppinen
Oulu

Y-tunnus: 2991740-2
050 567 8796
kaisa.karppinen[ät]a-teksti.fi
info[ät]a-teksti.fi

Voit ottaa yhteyttä Kielentarkistus A-tekstiin sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella ja pyytää tarjousta kielenhuollosta tai tekstitöistä tai tehdä tilauksen (katso ohje). Yhteydenotto on siis todella helppoa!

Jätettyäsi tarjouspyynnön saat työlle tarkan hinnan ja tiedon aikataulusta. Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido sinua mihinkään. A-teksti käsittelee tarjouspyyntöjä ja toimeksiantoja ehdottoman luottamuksellisesti.

Voit myös kertoa, miten muuten voisin palvella sinua suomen kielessä.

Tarkistathan ennen viestin lähetystä, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein.

Jos haluat lähettää kielentarkistusta tai oikolukua tai tarjousta varten tekstinäytteen tai muun liitetiedoston, voit tehdä sen sähköpostitse (info[ät]a-teksti.fi).

Tietosuojaseloste

Kielentarkistus A-teksti on sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR 2016/679) ja henkilötietolakia (523/1999). Tietosuojaselosteessa kerrotaan rekisterin sisällöstä, tietolähteistä, käyttötarkoituksesta, tietojen luovutuksesta, rekisterin suojauksesta sekä tarkastus-, kielto- ja korjausoikeudesta. Rekisteriin kerätään asiakkaasta vain ne tiedot, jotka ovat tarpeen työn suorittamiseksi mahdollisimman ripeästi mutta laadukkaasti. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteriä ylläpitää Kielentarkistus A-tekstin yrittäjä Kaisa Karppinen.